despre_noi

Despre noi

Fabrica de Asigurări oferă soluţii de asigurare adaptate nevoilor tale, astfel încât să ai certitudinea că ai făcut cea mai bună alegere, atât pentru tine și membrii familiei tale, cât și pentru siguranța afacerii tale.

img-1

Despre companie

Suntem o companie tânără, fondată în 2013, însă experiența managerilor și partenerilor noștri se cuantifică în performanță și activitate profesională îndelungată în domeniul asigurărilor. Colaborăm cu cei mai importanți jucători din piața de asigurări din România și punem accentul pe diversificarea continuă a produselor din portofoliu, pe găsirea de soluții integrate, adaptate nevoilor actuale ale companiilor, precum și ale persoanelor cu un stil de viață dinamic, într-o permanentă schimbare și adaptare la nou. Clienții noştri sunt persoane fizice și companii din domenii diverse de activitate: industrie, construcții, agricultură, transporturi, aviație, turism, servicii diverse, inclusiv cele de asistență medicală.

Activitatea noastră

Oferim clienților noștri, persoane fizice și juridice, o multitudine de servicii și produse de asigurare, de la RCA sau CASCO, asigurări de călătorie, asigurări de locuințe și bunuri, de sănătate și viață, până la cele mai complexe produse destinate companiilor, cum ar fi: asigurări de construcții montaj, echipamente electronice, utilaje, riscuri cibernetice, stocuri de marfă, asigurări agricole, răspunderi civile, garanții, riscuri financiare, etc. Suntem preocupați de evaluarea corectă a nevoilor de asigurare ale clienților noștri, de identificarea celor mai potrivite soluții de protecție, reprezentând cu profesionalism interesele acestora în relația cu societățile de asigurări.

img-2

Grupul de firme din care facem parte

FABRICA DE ASIGURARI este parte din MEMENTO GROUP, lider regional în industria de turism și a serviciilor conexe, cu clienți din peste 12 țări și 3 continente, cuprinzând alături de FABRICA DE ASIGURARI, branduri cu notorietate precum: Christian Tour, TUI Travel Center Romania, Memento Bus, Memento Holidays, iMemento, Memento Hotels, Memento Green, Pandels Properties și, cele mai noi companii alăturate Grupului, Anima Wings Aviation S.A. - companie de aviație, Memex - companie de curierat precum și platforma de retail online Yuga.ro.

Asigurari online acum pe www.fabricadeasigurari.ro

Contextul actual și evenimentele majore din ultimii doi ani ne-au mobilizat pentru a face pasul natural spre digitalizare. Astfel, prin efortul comun al echipei noastre și al echipei de dezvoltare digitală, Fabrica de Asigurări pune la dispoziția clienților săi platforma de vânzări online www.fabricadeasigurari.ro, cu o interfață prietenoasă și informații utile, specifice pieței de asigurări.

Accelerearea proceselor de digitalizare este o parte importantă în strategia noastră de business pentru următorii ani, planurile noastre cuprinzând mai multe etape succesive cu scopul clar de a pune la dispoziția clienților și partenerilor noștri cele mai competitive produse de asigurare în online. Primele module dezvoltate cu prioritate sunt două produse foarte căutate, polița de Răspundere Civilă Auto și Asigurările de Călătorie. În următoarele luni pregătim alte produse care vor putea fi achiziționate online din platforma noastră.

Misiune Viziune Valori

Profesionalism

Tratăm fiecare client cu același respect și competență profesională, membrii echipei noastre fiind în permanență la curent cu normele și legislația de specialitate.

Transparență
și onestitate

În relația cu partenerii și clienții noștri, punem accentul pe informarea corectă, comunicarea permanentă, pe găsirea soluțiilor adaptate nevoilor lor.

Inovație

Adoptarea noilor tehnologii și implementarea proceselor digitale sunt prioritare pentru compania noastră. Căutăm permanent soluții inovative, servicii și produse accesibile prin aplicațiile noastre digitale.

img-3

Ce spun clientii despre noi

Date de identificare Fabrica de Asigurări

FABRICA DE ASIGURĂRI are sediul social în Bucureşti, Str. Gara Herăstrău, Nr. 4C , Green Court Building B, Etaj 1, Sector 2, este înregistrată la O.N.R.C. cu: J40/9096/2013, Cod Unic de Înregistrare: 32031757 şi este înregistrată în Registrul Brokerilor de Asigurare sub nr: RBK 756/04.11.2013, în baza Deciziei ASF nr.976/30.10.2013. Din anul 2019 ne-am majorat capitalul social la 460.000 lei, acest nivel al capitalului social fiind printre cele mai mari din piaţa de brokeraj din România, asigurându-ne fluxuri financiare sustenabile, atât în desfăşurarea activităţii de distribuţie şi consultanță, cât şi pentru implementarea în termen a proiectelor noastre de dezvoltare. FABRICA DE ASIGURĂRI este posesoarea unei asigurări de răspundere civilă profesională a brokerilor, la o limită de răspundere agregată de 1.924.560 Euro şi o răspundere pe eveniment de până la 1.300.380 Euro;

FABRICA DE ASIGURĂRI este marcă înregistrată la O.S.I.M, în baza Certificatului de înregistrare a mărcii cu nr. 116876 şi are rezervate, conform Legii nr. 84/1998 toate drepturile de folosinţă.

FABRICA DE ASIGURĂRI este membră a Uniunii Nationale a Societatilor de Intermediere si Consultanta in Asigurari din Romania (UNSICAR), cea mai importantă organizație profesională a intermediarilor în asigurări din Romania.