prezentare-rca

Asigurarea de răspundere civilă auto obligatorie – RCA

Fii responsabil! Încheie o asigurare RCA și, în acest mod, îi protejezi pe ceilalți dar și pe tine, în eventualitatea în care produci un accident rutier.

De ce să închei o poliță RCA?

Având o poliţă RCA, eşti acoperit în caz de daună. Partea vătămată se va adresa direct societăţii de asigurări pentru repararea maşinii, fără implicare financiară din partea ta. În cazul în care eşti oprit de poliţie pentru un control de rutină, lipsa asigurării RCA iţi va scoate din buzunar o amendă cuprinsă între 1.000 de lei și 2.000 de lei. Nu mai vorbim de eventualitatea în care produci un accident şi va trebui să suporţi din buzunarul propriu cheltuielile de reparaţie a vehiculului pe care l-ai avariat.

Limitele de despăgubire ale poliţei RCA sunt 6.070.000 Euro - pentru vătămări corporale şi deces şi 1.220.000 Euro – pentru pagube materiale.

RCA online Fabrica de Asigurări

De ce să închei polița RCA prin Fabrica de Asigurări?

Alege Fabrica de Asigurări, iar specialiștii noștri îți vor oferi consultanță atât la încheierea contractului, cât și pe parcursul derulării acestuia. În situația unui eveniment rutier contactează-ne și te vom asista pas cu pas până la soluționarea dosarului de daună, colegii noștri ținând legătura permanent cu reprezentanții companiei de Asigurări care a emis polița și ne asigurăm că reparațiile se vor face la timp și in cele mai bune condiții tehnice.

Ia-ți de pe cap grija reînnoirii poliței. Te vom anunța din timp că polița urmează să expire și îți trimitem și ofertele de reînnoire.

RCA online Fabrica de Asigurări

Calculează tarifele și încheie online polița de asigurare în doar câteva minute.

Colaborăm cu toate societățile de asigurări care sunt autorizate să încheie polițe RCA în România, așa că îți vom da o ofertă completă, din care să alegi asigurarea potrivită pentru tine. Simplu! Nu-i așa?

Info:

Companii de Asigurări partenere